Ταραμάς
|
Η ταραμοσαλάτα παρασκευάζεται από αυγά βακαλάου αναμεμειγμένα με ξερό ψωμί, λάδι και λεμόνι. Έχει κρεμώδη υφή και ανάλογα με το χρώμα του ταραμά μπορεί να είναι ροζ ή άσπρη. Αποτελεί εξαιρετικό μεζέ για το τραπέζι και ιδανικό ντιπ για ορεκτικό. Στην Ελλάδα καταναλώνεται έντονα σε περιόδους νηστείας επειδή δεν περιέχει γαλακτοκομικά. |
Επιλέξτε ή καταργήστε κατηγορία με κλικ πάνω της
Επιλέξτε ή καταργήστε τύπο προϊόντος με κλικ πάνω του
Επιλέξτε ή καταργήστε σειρά προϊόντος με κλικ πάνω της
|
Επιστροφή |
|