Η κεντρική φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι ότι η ποιότητα εξαρτάται κυρίως από την επιλογή των Α’ υλών.
Για αυτό το λόγο επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τις προμήθειές μας και εξετάζουμε τα προϊόντα τόσο από άποψη γευστική όσο και από άποψη υγιεινής. Έλεγχοι γίνονται σε κάθε παραλαβή, εξετάζονται η εμφάνιση, η γεύση και δειγματοληπτικά η μικροβιολογική και η χημική κατάσταση των Α’ υλών.
Οι τρόποι ελέγχου, η διαχείριση των Α’ υλών, των τελικών προϊόντων καθώς και οι διαδικασίες παραγωγής περιγράφονται και πιστοποιούνται με το σύστημα ISO 22000 (πιστοποιητικό ποιότητας λειτουργίας), και HACCP (εγχειρίδιο υγιεινής λειτουργίας). Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί επίσης με IFS (International Food Standard) ώστε να βεβαιώνεται ότι τηρεί τις προδιαγραφές που απαιτούν οι χώρες της Δυτ. Ευρώπης για τις εξαγωγές και με BRC που απαιτείται από τις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου.
Εφαρμόζοντας το σύστημα της ιχνηλασιμότητας η "Αμβροσία" έχει τη δυνατότητα να ελέγχει απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων της σε όλες τις φάσεις παραγωγής τους.
|